Gå til sidens hovedinnhold

Ber alle som har vært i Nordre Follo og nabokommuner om å teste seg

For å stanse utbruddet av den engelske virusmutasjonen i Nordre Follo, har regjeringen besluttet at det fra lørdag 23. januar kl. 12.00 skal innføres svært strenge tiltak i totalt ti østlandskommuner. Tiltakene som gjelder i dette området finner du på regjeringen.no

De nye tiltakene, som i første omgang gjelder til 31. januar, gjelder for kommunene Enebakk, Frogn, Indre Østfold, Moss, Nesodden, Nordre Follo, Oslo, Vestby, Våler og Ås.

Levanger kommune går lørdag ut med en oppfordring om at alle som har vært i disse kommunene i løpet av de siste 14 dagene om å teste seg for koronaviruset.

– Levanger kommune ber om at du bestiller time på nett for testing mandag 25. eller tirsdag 26. januar dersom du i løpet av de siste 14 dagene har besøkt en eller flere av disse kommuner: - Nordre Follo - Oslo - Enebakk - Ås - Vestby - Nesodden - Indre Østfold - Moss - Frogn - Våler, skriver kommunen i en melding til sine innbyggere.

De legger så til.

– Er du i målgruppen her vil vi at du i størst mulig grad skal unngå nærkontakt med andre til testsvar foreligger. Vi ber om dette fordi vi vil ligge i forkant av situasjonen, melder Levanger kommune.

Kommentarer til denne saken