iLevangers ambisjon er å være tettere på alt det som rører seg i kommunen, samt la våre innbyggere blir bedre kjent med naboen sin. For å innfri forventningene er vi også helt avhengig av å ha nettopp DEG med på laget.

Vi trenger tips og innspill, men før det vil gi gjerne presentere oss.

Gaute Ulvik Haugan (45) – 982 52 184 / gaute@ilevanger.no

Sønn av to frostinger som flyttet til Levanger i forbindelse med Norske Skog-etableringen på 60-tallet. Født og oppvokst i Holåsen på Skogn. Bor i dag i Vassdalen på Levangernesset

Gaute vokste opp med skuespill og lysdesign i Skogn ungdomslag, og har senere engasjert seg i både Levanger Byteater og ikke minst Pulverkaffeteateret.

– Jeg foretrekker kultur fra en scene over kultur på gressmatta, all den tid min sportslige erfaring begrenser seg til en kortere periode med saftblanding på Reemyra på Skogn. Jeg var også med i den illegale perioden av skateboard-oppblomstringen på 80-tallet, men må vel erkjenne at jeg nok var mer admininstrator enn harrdcore skater.

I noe voksnere alder har også interessen for historie meldt seg sterkere. Spesielt norrøn historie og sagaverk.

– Levanger historielag er vel den eneste organisasjonen jeg er medlem i for øyeblikket.

Gaute hoppet av videregående i svingen, og har ingenting annet enn arbeidserfaring å vise til. Men siden tidlig 90-tall har det da også blitt en del arbeidsgivere: Levanger-Avisa, NRK Trøndelag (og Nord-Trøndelag!), TV Nord-Trøndelag, Adresseavisen, Newswire, FHM, Se og Hør og Trønder-Avisa.

– Og vi må ikke glemme nattsendingene på Radio Skeyna!

Gaute var også nylig ute på lufting hos Falstadsenteret i halvannet år. Nå er han blitt redaktør iLevanger!

– Erfaringen med prosjektledelse og de resultatene vi fikk til der, var medvirkende årsak til at jeg nå sa ja til å lede iLevanger. Gode holdninger, gode samarbeid og sterke visjoner gir gode resultater. Responsen vi har fått så langt er motivasjon nok til å holde oss gående i lang tid framover.

Svein Helge Falstad (60) – 932 02 224 / falstad@ilevanger.no

Født i Bergen, men vokste opp på Ekne.

Etter videregående skole i Levanger i 1999 jobbet Falstad ett år som landbruksavløser, før han gikk agronomkurset ved Mære landbruksskole. Deretter avtjente han førstegangstjenesten i militæret, før han studerte landbruksøkonomi og offentlig forvaltning ved Høgskolen i Nord-Trøndelag.

Han begynte tidlig i ungdommen å frilanse for aviser, og ble fast ansatt som journalist i Levanger-Avisa i 1988. Deretter gikk vegen over til Trønder-Avisa i 1997, hvor han gjennomførte et desentralisert studium i journalistikk ved Høgskolen i Bodø.

Falstad har fire voksne døtre, og bor på Ekne. Han er og har vært engasjert i en rekke lag og foreninger i bygda, og har også et stort kontaktnett i Levanger og Trøndelag.

Falstad har jobbet med ulike journalistiske roller og oppgaver i Trønder-Avisa i drøye 23 år, hvor landbruk og næringsliv har vært en sentral del av oppdraget. Han har nå ett års permisjon fra Trønder-Avisa for å være med og bidra som journalist iLevanger.

– Det blir spennende og forfriskende å få jobbe med lokalavisjournalistikk igjen. Jeg gleder meg til å få være med og etablere og utvikle nettavisen iLevanger, og håper nettverket av kontakter og tipsere fortsetter å bruke meg videre i den nye rollen, sier Falstad.

Emil Ringstad (28) – 907 04 122 / emil@ilevanger.no

Foreldre fra Ronglan og Levanger, men født og oppvokst i Holåsen på Skogn - faktisk nabohuset til Gautes foreldre! Bor i dag på Røstad.

Aktive skogning som alltid har hatt et brennende hjerte for idretten, og drømte tidlig om å bli sportsjournalist.

28-åringen har utdanning innen digital medieproduksjon, og var en tur innom Levanger-Avisa og Adresseavisen som sommervikar mens han studerte. Etter endt studie fikk han seg raskt fast jobb som sportsjournalist i Trønder-Avisa i 2015.

De siste årene har Ringstad vært sportsleder i T-A, men nå er han ansatt som frontsjef iLevanger.

– Det å få være med på en slik oppstart i min hjemby var noe jeg ikke kunne si nei til. En spennende utfordring, og målet er å lage tidenes beste avis for levangsbyggen. Jeg er ihuga opptatt av ildsjeler, de gode historiene i lokalsamfunnet og det som rører seg av aktivitet - det både stort og smått. Ikke nøl med å ta kontakt!

Send oss tips og innspill, så skal vi synliggjøre innsatsen deres for Levanger.

redaksjonen@ilevanger.no