Ett år har gått siden iLevanger.no ble etablert, og bursdagen feirer vi sammen med nær 2.000 abonnenter, et opplag per 2. halvår på 1.974 og 2.028 daglige lesere per 3. kvartal.

– Ambisjonene for videre abonnementsvekst er høy. Både Amedia og T-A-konsern er meget fornøyde med oppstarten – det er også vi i redaksjonen, sier Gaute Ulvik Haugan, redaktør iLevanger.

I løpet av det første året har det blitt publisert cirka 3.500 saker på iLevanger.no. Dette er både store og små saker, hendelser, debattinnlegg, kommentarer og stoffutveksling med andre aviser.

Les også

iLevanger – en suksesshistorie

Topplisten

Saken som har blitt lest mest av alle plussartiklene, er saken om Levangers 49 kvikkleiresoner. Denne ble laget like etter den dramatiske hendelsen i Gjerdrum.

Videre på listen finner vi følgende saker:

Landet rundt

Noen saker har også skapt litt blest landet rundt – deriblant saken om det mystiske funnet på kirkegården, der kirketjeneren ville ha hjelp til å løse mysteriet. Her måtte journalist Svein Helge Falstad stille opp på intervju hos NRK. En annen sak som hele Medie-Norge tok, var en sak med Birgit Skarstein der hun lettet på sløret om fremtidsplanene. I en liten bisetning bekreftet hun ny kjæreste og det ble snappet opp av landets største medier. Også Reidar Dues bortgang ble sitert av hele Medie-Norge.

Lengst lesetid

På våre statistikker finnes det også en liste over lengst lesetid på saker. Her finner vi blant annet følgende saker:

Mest leste sportssak er: – 15 år og 106 kilo tunge Anders hadde ikke trodd at dette var mulig

Mest leste kultursak er: deLillos fikk uventet gave på scenen : – Nemmen Ekne da! Hva er det som skjer?

Quiz-suksess

Så er det ingen tvil om at ukas quiz er noe som er meget populært. Samtlige quizer havner hver uke på topplisten over mest leste saker. Sist ukes quiz finner du HER

Serien om vanntilførsel på Ytterøya er noe som har fått fart på sakene. Da vi belyste vannproblematikken tok kommunen raskere affære enn de hadde planlagt.

Andre saker som har skapt bra med engasjement er blant annet sakene som ble publisert i forbindelse med Oskars sitt 30-årsjubileum. Også serien med de 31 ildsjelene som kjører løypemaskin om vinteren ble godt lest.

Saken som kanskje har skapt mest debatt, er da iLevanger lagde en sak i sommer på alle restaurantene som hadde stengt. Knapt noen serveringssteder i sentrum er åpne på dagtid.

Dommen fra leserne

I forbindelse med ettårsdagen har vi spurt 96 levangsbygg om hva de synes om sin nye lokalavis:

Bildeserie

Dette synes levangsbyggen om sin nye lokalavis

Vi tar gjerne imot både ris og ros, og tips til saker og historier vi bør lage noe på. Vi i redaksjonen gleder oss til fortsettelsen og håper dere vil være med på videre på reisen!