Lar du deg inspirere av folkefesten langs løypa i Tour de France?

Muligheten byr seg når Arctic Race of Norway passerer gjennom Namsos, Steinkjer, Verdal og Levanger, på veg til Trondheim. Sparebank 1 SMN og Arctic Race utlyser nå en konkurranse i samarbeid med NA. Det beste innslaget vinner 10.000 kroner som kan gå til et lag eller forening.

– Folkefesten og alt det som skjer langs løypa gir den helt spesielle stemninga som vi ser i både Arctic Race og Tour de France. Arrangørene vil gjerne vite om flest mulige innslag på forhånd, slik at TV-kameraene i helikopteret kan fange det opp. Derfor ber vi om at alle som har lyst til å finne på noe, sier fra så fort som mulig. Da øker sjansen for at det havner på TV, forklarer iLevanger-redaktør Gaute Ulvik Haugan.

Rundt løypa i Sandnessjøen var det mange som hadde forberedt seg godt i 2016

Malin og Bård Pettersen delte ut gratis mat til Arctic Race-tilskuere ved butikken deres i Eidkjosen i 2021

Send inn dine bidrag her

Ting du har lyst til å finne på melder du inn på vårt tips-skjema. Samme skjema er det du bruker for å laste inn videoer av innslaget ditt på selve rittdagen.

Du er med å bestemmer hvem som vinner

Vinneren stemmes fram blant alle videoinnslagene som samles inn fra sykkelrittet, både de som er på TV-sendingene, det TA Medias aviser fanger opp, og de videoene folk sender inn selv.

Det deles ut tre ganger 10.000 kroner - en sjekk til en forening i Namsos, en i Steinkjer og en i Levanger.

Premien går til et lag eller en forening

iLevanger er sammen med de andre Amedia-tilknyttede avisene på Helgeland og i Trøndelag mediepartner for Arctic Race, og står bak konkurransen. Pengepremien kommer fra Sparebank 1 SMNs fond for samfunnsutbytte og levende nabolag. Premien utbetales til et lag eller forening, enten din egen eller den du velger.

11. - 15. august

11. august starter årets utgave av Arctic Race i Mo i Rana, og den tredje etappen lørdag 13. august starter på Festplassen i Namsos. Hele rittet sendes direkte fra starten klokka 1330. TV-sendinga går direkte på TV 2, Eurosport og i 11 land, mens hele 190 land har tilgang på TV-rettigheter.