De delte opp i tre forskjellige grupper, nybegynnere, juniorer og de eldste som var i alderen 14-20 år. På slutten av campen kom foreldre og foresatte for en liten konsert.

Gratistilbud

Gratistilbudet gjaldt alle som er medlemmer i korps i Levanger kommune. Både barn og unge deltok på campen. I tillegg til deltakere, var det også lokale instruktører. De var der for å hjelpe og å lære bort ferdigheter og teknikker til de unge musikantene.

I løpet de tre dagene har de øvd og lært seg, rytme, musikkteori, triks og å spille på instrumentet deres. De tok i bruk mange forskjellige slagverk, messinginstrumenter og treblåseinstrumenter. Som for eksempel trommer, trompet, eufonium, tverrfløyte, klarinett og mer.

Lene Stamnes fra korpsforum Levanger takker spesielt Levanger kommune og Kulturskolen for samarbeidet.

– Arrangementet hadde ikke vært mulig uten bidragene deres, sier hun og satser på at det blir arrangert igjen til høsten og kanskje en gang rundt juletider.

Lokal KorpsCamp

– Alle er hjertelige velkommen til KorpsCamp, forteller musikalsk leder Elisabeth Fossan.

Hun forteller også at de valgte å arrangere dette lokalt i fjor på grunn av koronasituasjonen. Dette ble en suksess og derfor ble det også arrangert i år. Dette året hadde de også fått gensere med KorpsCamp-logo på. Det ble veldig populært blant deltakerne.

– Det ble en slags alternativ uniform, sier Fossan fornøyd.

Førnøyde deltakere

Vemund Roar Skrede (8) var en av de yngste deltakerne. Han har vært med i Levanger barne- og ungdomskorps i cirka ett år og spiller trommer, fordi han syntes det er gøy. Han er ivrig på å fortsette med korps videre.

– Trombone var det første jeg prøvde og jeg fikk lyd på første forsøk, så da valgte jeg den, sier Andrea Floan Aalberg (11). Hun har vært med i Levanger barne- og ungdoms korps i fem år. Andrea synses at det var veldig gøy og lærerikt.

Jakob Svendsen (19) fra den eldste gruppen, forteller at han er med i to korps, Skogn skolekorps og Skogn hornmusikklag. Snart flytter han til Bergen, der skal han spille i korps. Jakob spiller eufonium på sitt siste år i skolekorpset.