LEVANGER: Partene har underskrevet en samarbeidsavtale om +Alt, totalabonnementet Amedia har utviklet siden 2020, hvor abonnenter kan kjøpe seg opp og få fri tilgang til alle artikler publisert i over 80 aviser.

Gjennom +Alt kan iLevangers abonnementer også få tilgang til et stort utvalg av podkaster og direktesendt sport ved oppgradering til totalabonnementet.

– Dette er et produkt vi vet er etterlengtet blant våre lesere. Vi håper på mange nye abonnenter og vi håper våre eksisterende abonnenter ser hvilke muligheter som ligger i tilbudet og oppgraderer abonnementet sitt, sier Hanne Talsnes Heggdal, ansvarlig redaktør i iLevanger.

– Kampen om folks tid

I 2020 inngikk TA Media, som blant annet består av iLevanger, en tiårig strategisk samarbeidsavtale med Amedia, som er landets største utgiver av redaktørstyrte medier. Nå utvides altså det strategiske samarbeidet mellom partene.

– Medieverdenen har vært gjennom flere transformasjoner, fra papiravis, via nettleser og til mobilen. +Alt er plattformen og konseptet som setter oss i posisjon til å vinne kampen om lesernes tid i framtiden. Gjennom +Alt kan vi tilby abonnentene en helhetlig dekning i Trøndelag som ingen konkurrenter kan matche, sier konsernsjef Sivert Rossing i TA Media i en pressemelding.

Amedia har lokalaviser i hele Norge, samt landsdekkende Nettavisen som iLevangers abonnenter nå kan kjøpe tilgang til.

– Vi jobber teknisk og taktisk tettere for å gjøre våre mediehus sterkere sammen, og er glad for at våre trønderske partnere nå vil ta steget helt inn i innholdsuniverset og totalabonnementet +Alt. Dette er et stort løft for regionens journalistikk, for regionens lesere, lytter og seere, og ikke minst resten av landet som får et enda bedre redaksjonelt innholdsunivers, som styrker vårt avisfellesskap, sier Pål Eskås, Amedias konserndirektør for mediehus i pressemeldingen.

Fakta om TA Media

TA Media består av avisene Trønder-Avisa, Namdalsavisa, Steinkjer-Avisa, Inderøyningen, Snåsningen, Meråkerposten og iLevanger. I tillegg driver konsernet debattsatsingen Trønderdebatt.

Til sammen har disse mediene omtrent 40.000 abonnenter. Konsernet har en samlet omsetning på drøyt 200 millioner kroner.

Det lokale mediekonsernet samarbeider allerede med Amedia om flere satsinger, blant annet nevnte Trønderdebatt og næringslivssatsingen NT24. Nå utvides dette samarbeidet.

Mer lyd og levende bilder

Amedia har også videreutviklet Direktesport-konseptet, hvor man kan følge lokalfotball og mye annen idrett direkte gjennom lokalavisa. Hele Direktesport legges nå inn i +Alt, noe som betyr at man må kjøpe seg opp for å få tilgang til sportstilbudet. Det betyr at produktet blir litt dyrere for abonnentene. Til gjengjeld blir det mye bedre.

– Vi skal i år sende rekordmange fotballkamper fra Trøndelag. Vi jobber nå med detaljene i dette, sier Rossing.

– Totalabonnementet +alt har på få år blitt den ledende nyhetsplattformen i Norge på tvers av mediehus, med 700.000 abonnenter. Hvert enkelt mediehus får mer kraft og fart for sin journalistikk, samtidig som vi bygger verdi på toppen med både lyd og levende bilder, legger Pål Eskås til.

Vil du endre abonnementet ditt kan du gå inn på ilevanger.no og velge Min Side i menyen.