Nå kan du laste ned iLevanger-appen

I vår nye app kan du selv velge hvilke nyheter du blir varslet om, men foreløpig er appen kun tilgjengelig for Android-telefoner.

DEL

Litt over en måned har gått siden iLevanger.no så dagens lys.

Mange har etterspurt en app, og nå kan vi endelig melde at appen er på plass for Android-brukere. De som sverger til iPhone må dessverre smøre seg med enda litt mer tålmodighet, men alle tegn tyder på at den skal være på plass innen kort tid.

LES OGSÅ: Slik får du tilgang til iLevanger

Her er en liten oppskrift for hvordan du får appen til å fungere:

Ønsker du å motta et nyhetsvarsel når det publiseres saker fra ditt nærmiljø? Eller ønsker du å følge sport, kultur eller politikk tett? Nå kan du sikre deg et nyhetsvarsel, som gjør at du ikke går glipp av viktige nyheter om det som betyr mest for deg.

Slik skreddersyr du nyhetsstrømmen:

1. Last ned nyhetsappen til din telefon: Trykk her for Android. Sjekk at du har siste versjon av appen, eller oppdater den hvis det er nødvendig.

2. Åpne appen og godta spørsmål om pushvarslinger. Trykk deg inn på «For deg» (på linja nederst i mobilvinduet).

3. Klikk deg inn på «Nyhetskilder» øverst til høyre, eller klikk på den hvite boblen med «Legg til» i toppen av appen.

4. Klikk en gang på kategorien du er interessert i for å få saker fra denne kategorien i «For deg»-strømmen og nyhetsvarsel.

5. Ønsker du bare å få sakene i «For deg»-strømmen, men ikke nyhetsvarsel? Klikk på bjella – da følger du denne kategorien i «stillemodus».

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken