LEVANGER (Trønder-Avisa): – Det har vært ei forholdsvis rolig natt med lite forstyrrelser. Historisk sett har vi hatt langt mer klager natt til syttende mai, sier operasjonsleder Svein Ove Wagnild i Politiet.

Totalt kunne han loggføre med 15 forstyrrelser over hele Trøndelag.

– Det er så å si like mye som ei vanlig natt til søndag. Det har gått veldig bra, noen små utfordringer med russen har det vært, men jeg synes russen har oppført seg fint. De har respondert de gangene vi har snakket med dem, og det er bra. Vi skal vise hensyn til hverandre.

Noen hendelser har det likevel vært. Like før totida fikk politiet inn melding om tumulter mellom russ og andre ungdommer ved Magneten i Levanger.

– Det skal ha vært amper stemning, men før politiet kom til stedet hadde de roet seg og kranglinga hadde opphørt

Bil som vinglet

Tidlig på morgenkvist fikk politiet inn et tips om en bil som vinglet i verdalsområdet.

– Hendelsen skjedde rundt halv 6 på morgenen. Vedkommende ble stoppet av politiet, og det viste seg at personen hadde promille over lovlig verdi, og ble tatt inn for videre skjekk. Vedkommende blir anmeldt for forholdet.

Ellers har det vært flere meldinger om støy. Stjørdal har det kommet inn to meldinger, og også i Skatval og Verdal. Uten at det skapte videre problemer.

Fint vær på nasjonaldagen

Det er ikke mange steder i landet det blir varmere enn i Trøndelag på nasjonaldagen.

Været i Trøndelag: Sørøst bris, frisk bris utsatte steder. Først på dagen skyet eller delvis skyet, stort sett oppholdsvær, fra om ettermiddagen regn, først i indre strøk. (YR)

Varmest blir det i Stjørdal hvor det er meldt opp mot 17 grader. Ikke ulikt blir det også i Levanger og Steinkjer med 16 grader. Sola vil vise først på dagen, nyt den godt – på ettermiddagen øker sjansen for regn.